Правителството ще падне, ако се поддаде, на който и да

...
Правителството ще падне, ако се поддаде, на който и да
Коментари Харесай

Д-р Мирослав Ненков: Правителството ще падне, ако се поддаде, на който и да е

Правителството ще падне, в случай че се поддаде, на който и да е. Ако си стои крепко на мястото, знае каква теза пази, няма да има проблеми. Това сподели някогашният министър на опазването на здравето доктор Мирослав Ненков в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия във връзка недоволството измежду зърнопроизводителите и част от лекарското съсловие.

В системата на опазването на здравето има доста пари, безапелационен бе той. „ Има пари и да се откраднат, и да се направи нещо свястно, и пациентите, и сътрудниците, и сестрите да са удовлетворени, даже и водачите от Синдикат „ Защита ". Но една дребна група от хора се пробват да откраднат всичко ", изясни доктор Ненков.

За отрицателното отношението към лекарското съсловие има две аргументи, изясни той. „ Единият фактор идва от самите лекари, тъй като ние доста елементарно се продаваме на пациентите за малко пари. И вторият фактор - дългогодишният мракобесен комунизъм научи хората, че работата с мозъка не е работа. Тези два фактора описват играта на нашето съсловие ", уточни доктор Ненков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР