Правителството със сигурност трябва да падне. Това коментира пред Нова

...
Правителството със сигурност трябва да падне. Това коментира пред Нова
Коментари Харесай

Депутат от ДПС хвърли бомба за вота на недоверие: Хора от партията на Киро ще гласуват срещу него

Правителството сигурно би трябвало да падне. Това разяснява пред Нова нюз депутатът от Движение за права и свободи Александър Несторов.

Поводът бяха репликите в пленарна зала сред вицепремиера Асен Василев и водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ преди броени дни.

Несторов се опълчи и на друго резюме на вицепремиера, че общините, където живеят гласоподавателите на Движение за права и свободи, са най-бедни и уточни, че те са най-добре устроени и обедняват вследствие политиката на Политическа партия.

На въпрос образуват ли ново болшинство с ГЕРБ поради вота на съмнение, който е импортиран от тях, а Движение за права и свободи също поддържа, депутатът бе безапелационен: „ Защо би трябвало да бъдем пришити към някое ново болшинство, ние желаеме избори. ”

Според него конфигурациите ще са ясни след резултатите от тях.

Според Несторов има и хора от Политическа партия, които се усещат омерзени и употребявани: „ И може и те да поддържат избор на съмнение, тъй като се усещат употребявани от Кирил Петков, ” позволи депутатът.

Според него машинното преброяване е по-добър вид, в сравнение с машинното гласоподаване.

„Законът за КПКОНПИ е неразбирателство,“ сподели още Несторов. „Той е копипейст, от които едни 60-70 члена са махнати. И се получава по този начин, че те нямат учредения. Във всеки миг, в който на обединението ѝ стане горещо, започваме да развяваме мантрата корупция.“
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР