Правителството реагира на парче, реагира на принципа проба-грешка, включително и

...
Правителството реагира на парче, реагира на принципа проба-грешка, включително и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Хората в най-голяма нужда все още не са получили никаква подкрепа

„ Правителството реагира на парче, реагира на правилото " проба-грешка ", в това число и през днешния ден с Данък добавена стойност, реагира съгласно това дали се задава протестен капацитет в някой бранш. Така не може да се ръководи “. Това съобщи водачът на БСП Корнелия Нинова в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.
„ Професионалистите, а не калинките в министерствата, които сменят позицията дневно по три пъти, би трябвало да се съберат и да създадем разбор и прогноза на стопанската система и на бюджета “, акцентира Корнелия Нинова. „ Не е обикновено българското държавно управление да предвижда с 3% по невисок Брутен вътрешен артикул и да споделя – ще компенсираме недостига с 10 милиарда заем, а Европейската комисия да споделя: не, ще имате спад с 10 на 100 на Брутният вътрешен продукт “, добави тя.
„ Необходим е цялостен разбор на засегнатите групи – безработните са със 150 000 нови, самоосигуряващи се, хора в неплатен отпуск, млади фамилии без работа, които гледат децата си, пенсионери. И на тях се обезпечава безплатна помощ. Това са вложения в индивида “, акцентира водачът на Българска социалистическа партия.
Корнелия Нинова означи триумфа в здравен аспект при ограниченията за ограничение на болестта. „ Въпреки това би трябвало да се каже, че хората в най-голяма потребност към момента не са получили никаква поддръжка. Мярката 60/40 за дребния и междинен бизнес се употребява сега от 1% от евентуалните консуматори. Безвъзмездна помощ, която беше обещана на хората, които останаха в неплатен отпуск, и самоосигуряващите се от 375 лева още не е стигнала до тях, даже медиците не са получили тези 1000 лева, които трябваше да получат. Земеделските производители, на които беше дадено да им се изкупи продукцията от комерсиалните вериги, останаха излъгани “, добави тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР