Правителството отделя различни финансови помощи за пострадалите. Еднократна помощ от

...
Правителството отделя различни финансови помощи за пострадалите. Еднократна помощ от
Коментари Харесай

Правителството предвижда спешна помощ от 1 512 лева за пострадалите по Южното Черноморие

Правителството отделя разнообразни финансови помощи за потърпевшите. Еднократна помощ от 1512 лв. ще бъде отпускана в незабавен порядък. Министерството на труда и обществената политика работи в стеснен синхрон с локалната власт. Осигурени са спомагателни чиновници, отводняват се къщи и парцели, спомагателна помощ също ще бъде отпускана. Това съобщи Богдан Богданов, министър на стопанската система и промишлеността в ефира на bTV.

" Говорим за естествено злополучие – за обстановка, в която не би трябвало незабавно да търсим кой по какъв начин е отговорен, а да отделим задоволително време и сила, с цел да помогнем на хората и да създадем по този начин, че в бъдеще рискът от сходни произшествия да е все по-малък “, съобщи още той.

" След наводненията по Южното Черноморието България е мобилизирала всички нужни запаси. Всички институции работят в цялостен синхрон и основен приоритет тук е да се обезпечи сигурността на хората, да се помогне на всички, които имат потребност, както и да се обезпечи достъп с краткотрайна инфраструктура там, където тя е разрушена “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР