Правителството одобри промени в приетия през миналата година списък на

...
Правителството одобри промени в приетия през миналата година списък на
Коментари Харесай

Правителството одобри промяна в инвестиционен проект на Сливен

Правителството утвърди промени в признатия през предходната година лист на капиталовите планове на общините по цели и направления/обекти за целево финансиране.

Стойността на включения в него обект „ Изграждане на улица, улични тръбопровод и канализация сред бул.,,Бургаско шосе “ и бул.,,Хаджи Димитър “ от о.т. 3182 до о.т. 3180 по проекта на гр. Сливен “ на община Сливен се променя.

Ресурсът за включената в него част „ ВиК “ се понижава на 103 000 лева, а за част „ Пътна “ се усилва до 1 028 895 лева Промяната е вследствие на разпозната от страна на общината техническа неправилност при установяване на цената на обекта за създаване на махленски тръбопровод и улична канализация, както и установяване на точната стойност за дейностите по създаване на двулентово платно, места за паркиране, улично осветяване и други Одобрената обща стойност за обекта не се трансформира.

С признатата смяна се обезпечава нужните количество и качество на питейна вода, отклоняване и филтриране на отпадъчни води за запазване на околната среда, и се реализира напълно усъвършенстван достъп на жителите в града и безвредна, сигурна и развита улична мрежа в града.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР