Правителството няма да падне, ще приемем еврото, категорична е Цветанка

...
Правителството няма да падне, ще приемем еврото, категорична е Цветанка
Коментари Харесай

Гадателката на Цеца Величкович: : Ще има пожари и в България, не пътувайте до Франция и Испания

Правителството няма да падне, ще приемем еврото, безапелационна е Цветанка Янакиева.
Ясновидката Цветанка Янакиева е измежду най-известните гадателки у нас, от чиито прогнози се интересуват дори международни звезди. За нея се твърди, че преди време е била персонална гадателка на сръбския необут Аркан и неговата половинка – певицата Цеца Величкович, която посещавала нашенката и до през днешния ден.
Янакиева набра известност след извънредно прецизните си и точни прогнози за естествени бедствия и катаклизми – трусове, наводнения и пожари, както и с безпогрешния си взор над политическата конюнктура както у нас, по този начин и в чужбина. Тя беше първата, която предсказа влизането ни в Европейския съюз.

До нея постоянно се допитваха за изхода на някои от основните правосъдни каузи, като прогнозата ѝ за ориста на медицинските ни сестри в Либия през далечната 2002 година е най-точната.
Цветанка Янакиева е известна както у нас, по този начин и в Сърбия, където даже снимат документален филм за нея, сравнявайки я с Ванга. Връзка с Ванга въпреки всичко има, тъй като точно тя е дамата, която оказва помощ на Янакиева да развие дарбата си след тежко боледуване.
Според Цветанка до септември ще има атентати и жертви или в Испания, или във Франция. Тя поучава българите да лимитират пътуванията си до такава степен. Янакиева предсказва и още самолетни произшествия, само че не с наши летателни машини.

Според нея Европейският съюз няма да се разпадне, а Англия ще съжалява, че напуща Съюза. Запитана къде е България в международната картина, тя дава отговор:
„ Няма да се оправи. Ще приемем еврото, само че за хората ще е доста мъчно да се приспособят. Това с гърците е нищо спрямо това, което ще се случи у нас. Народът ще се вдигне. Икономиката няма да има напредък. Правителството ще изкара мандата, само че ще има избор на съмнение. Той обаче няма да мине. Ще има спорове сред партиите, много различия виждам. Виждам промяна на министри. Ще се одобряват нови закони по отношение на правораздаването – за положително ще е. Ще влезем в Шенген “.

Ясновидката предвижда, че тази година ни чакат проливни дъждове. „ Наводнения виждам, трусове няма. Природни катаклизми у нас няма да има. Виждам единствено пожари.
Трябва да се огледа доста деликатно пътят в посока Бургас. Жертви ще има по пътя. Автобусите, които излизат от границата, също би трябвало да са доста деликатни “, споделя тя.
„ През 2019 година предсказвам за целия свят доста спорове и гибел измежду хората. От крадци ще потрепери светът, а мъдрите индивиди ще претърпят гонения и доста беди.

През есента ще се появят заболявания. 2020 година – дивите зверове в горите ще се умножат. Стълкновение сред хора – убийства. Страшни трусове. Бури ще събарят дърветата. Пролетта и лятото ще бъдат дъждовни. 2021 година – доста армия ще загине. Препирни и противоречие сред всички хора. Големи метежи в някои елементи на Земята. Пролетта и лятото ще са дъждовни с гръмотевици и светкавици. През есента ще има наводнения и незнайни заболявания “, добавя прогнозите си гадателката.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР