Правителството на Стефан Янев е гарант за стабилност и сигурност.

...
Правителството на Стефан Янев е гарант за стабилност и сигурност.
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Правителството на Стефан Янев е гарант за стабилност и сигурност

Правителството на Стефан Янев е поръчител за непоклатимост и сигурност. Успява да удържи обстановката, макар тежката интернационална обстановка. Служебният кабинет гради стабилната основа за последващо постоянно държавно управление и съм уверена, че ще остави положително завещание. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова по Дарик радио.

Тя съобщи, че предстоящо служебното държавно управление ще се употребява от съперниците на президента в опит да ерозират поддръжката в него.

„ Вярвам, че хората правят оценка голямата отговорност, която пое президентът със съставянето на два служебни кабинета “, уточни Йотова.

Като най-хубавия метод дефинира вицепрезидента решението на президента за избори 2 в 1 от позиция на икономисване на средства.

„ Трябва да се направи доста сериозна осведомителна акция, с цел да не препятстват машините конституционното право на всеки да направи своя избор “, уточни Илияна Йотова и прикани жителите да бъдат не просто слушатели и фенове в акциите, а дейни коментатори.

Вицепрезидентът е уверена, че след изборите ще има повече диалогичност и единодушие, както и съответни оферти по 4-5 незабавни цели за България.

„ Аз ще се стремя да бъда част от това съгласие и от постигането на оптимален публичен консенсус по незабавните ограничения, които би трябвало да предприемем във връзка със здравната и икономическата рецесия “, съобщи Йотова.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР