Правителството на Русия разпореди временно да бъде прекратено влизането в

...
Правителството на Русия разпореди временно да бъде прекратено влизането в
Коментари Харесай

Русия временно затвори границата за граждани на Иран и Южна Корея

Правителството на Русия разпореди краткотрайно да бъде прекъснато влизането в страната на непознати жители от Иран и Южна Корея. Тези ограничения са подхванати за отбрана против разпространяването на инфекцията от новия ковид.

Пускането на жители на Иран през държавната граница на Русия е прекратено от среднощ през днешния ден. Ограниченията важат за тези, които идват в Русия да работят, учат, както и за частни, туристически и директни цели.

Освен това съветското външно министерство прекратява издаването на съответните визи на иранците, а на министерството на вътрешните роботи - издаването на предложения и позволения за работа.

Руските управляващи също по този начин лимитират влизането на задгранични жители от територията на Южна Корея посредством самолети, като се изключи летище " Шереметиево " в Москва. Под тази възбрана не попадат жителите на страните от Евразийския стопански съюз, екипажите на самолетите, формалните делегации, както и тези, които имат позволение за престояване в Русия.

Вчера съветските управляващи постановиха краткотрайна възбрана на постоянни и чартърни полети до Иран и Южна Корея. Забраната не се ползва за " Аерофлот ", Mahan air и Korean Air. Те ще летят до Иран и Южна Корея и назад единствено през терминал F на " Шереметиево ".

Според последните данни броят на инфектираните в Китай към този момент е надхвърлил 78 хиляди души, повече от 2 700 са умряли, а над 36 хиляди са излекувани.

Заразените с новия ковид отвън Китай са над 3 500 души, като 57 души са умряли. В Русия са регистрирани два случая на ковид, като и двата са с хора, пристигнали от Китай.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР