Правителството на Продължаваме промяната са измамници с бели якички. Това

...
Правителството на Продължаваме промяната са измамници с бели якички. Това
Коментари Харесай

Делян Добрев: Правителството на ПП са "измамници с бели якички"

Правителството на " Продължаваме промяната " са " измамници с бели якички ". Това съобщи пред bTV Делян Добрев от ГЕРБ-СДС. Той съпостави сюжетът с подписването на меморандума с " Gemcorp " с кино лентата " Бандата на Оушън ".
 
" Преди две години в ръководството на страната пристигнаха един измамници в бели якички, превзеха страната и започнаха с далаверите за милиарди. Тях милионите не ги интересуват, гледат единствено милиардите. И то главно в енергетиката, тъй като там са най-големите суми ", сподели той.
 
Добрев добави, че в продължение на месеци тези " измамници с бели якички " са съумели да подведат всички институции в страната – Министерски съвет, министерство на енергетиката и даже службите.
 
" Първи се усещат в ДАНС – в техния отчет написа, че измамниците с бели якички са поискали интернационалните паспорти на шефовете на " Булгаргаз ". Представяте ли си? Освен за машинация, защо са им тези паспорти ", попита риторично Добрев и добави, че публицистите са разровили този случай.
 
Депутатът от ГЕРБ напомни, че ДАНС са дали отчета си на тогавашния министър председател Кирил Петков, само че той го е " поставил в чекмеджето си и е траял с далаверите ". 
 
Делян Добрев разяснява бъдещето на въглищните централи и изявленията от през днешния ден на някогашния вицепремиер и финансов министър Асен Василев, както и газовите контракти и цените на горивата.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР