Правителството на Обединеното кралство е настроено постепенно да повиши минималната

...
Правителството на Обединеното кралство е настроено постепенно да повиши минималната
Коментари Харесай

Правителството на Обединеното кралство постепенно повишава минималната заплата за семейни визи

Правителството на Обединеното кралство е настроено последователно да увеличи минималната заплата за фамилни визи като част от по-широки промени в имиграционната политика, ориентирани към уеднаквяване на праговете за фамилни визи с визи за квалифицирана работа и понижаване на чистата миграция.

Британското държавно управление реши последователно да усили условието за минимална заплата за фамилни визи, отменяйки предходно противоречиво решение.

На 4 декември консервативното държавно управление разгласи поредност от ограничения за стягане на законната имиграция, в това число доста нарастване от 47% на минималната заплата, изисквана за визи за квалифицирана работа, до £38 700 (€45 160).

Подходът към фамилните визи в този момент ще включва последователно поправяне на условието за минимална заплата, с цел да се улесни предвидимостта за фамилиите, съгласно публично известие за пресата.

Водната рецесия в Обединеното кралство възобновява дебата за приватизацията Президентът на Съединени американски щати посещава...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР