Правителството на Борис Джонсън ще предприеме мерки, които освен на

...
Правителството на Борис Джонсън ще предприеме мерки, които освен на
Коментари Харесай

Джонсън: 14-дневна карантина за сезонни работници от чужбина

Правителството на Борис Джонсън ще предприеме ограничения, които с изключение на на стопанската система ще се отразят и на идващите от Източна Европа хора, които желаят да станат сезонни служащи на Острова.

Властите са уведомили самолетните компании, че ще вкарат 14-дневна карантина за множеството пасажери, идващи от чужбина, с цел да не се допусне втори пик на коронавирусната пандемия. Това заяви през днешния ден асоциация на английски самолетни компании, представена от " Ройтерс ", представена от standartnews.com.

" Еърлайнс ЮК ", която съставлява " Бритиш еъруейз ", " Изиджет " и други английски авиолинии, съобщи, че би трябвало да има рационален проект за отвод от тази мярката и всяка седмица да се прави оценка на нуждата й. Според летищните оператори тя може да има извънредно отрицателен резултат върху авиосектора и стопанската система в по-широк проект.

За желанието за въвеждане на такава карантина пръв заяви в. " Таймс ", съгласно който в неделя министър председателят Борис Джонсън ще разгласи, че идващите от чужбина на летищата и пристанищата, в това число британците, ще би трябвало да се самоизолират за две седмици. Предполага се, че това условие ще влезе в действие от началото на юни. Пристигащите ще би трябвало да показват адрес, на който ще се самоизолират.

" Тези ограничения ще оказват помощ да предпазим английската общност и да понижим предаването на вируса, имайки поради, че навлизаме в идващия стадий на реакция " на епидемията, сподели пред " Таймс " държавен източник.

От кабинета на Джонсън и английското вътрешно министерство отхвърлиха коментар.

По данни на " Таймс " изключение от карантината ще се прави за идващите от Ирландия, островите в Ламанша и о-в Ман, както и за водачите на камиони, пренасящи жизненоважни артикули, само че не и за сезонните служащи.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР