Правителството инвестира в образование, защото в БСП разчитат на късата

...
Правителството инвестира в образование, защото в БСП разчитат на късата
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Президентът буни генералите

Правителството влага в обучение, тъй като в Българска социалистическа партия разчитат на късата памет и нискообразовани хора. Така министър председателят Бойко Борисов отвърна с възприятие за комизъм на обвиняванията от левицата и президента за автокрация. Това стана по време на среща с актива на ГЕРБ за ролята на Европейски Съюз и идните избори. По същото време Българска социалистическа партия показа листата си в столичния Южен парк. Борисов употребява случая, с цел да отговори на казаното от Румен Радев. В предаването " Панорама " президентът настоя, че след разкритията за парцелите би трябвало да се разгласят и офшорните сметки. Борисов още веднъж уточни подадените оставки в ГЕРБ след " Апартамент гейт " и прикани и другите да създадат същото, написа marica.bg.

``
реклама

Направихме хубави паркове в София, с цел да има Българска социалистическа партия къде да се събира. А през днешния ден ги виждам се изтъпанили там - теменужки, цветя, хубост. Няма да се съпоставяме с чеверме социалистите, не ги наскърбявам, изтъквам Иво Христов, акцентира министър председателят.

Говорят, че ГЕРБ би трябвало да бъде премахнат, по този начин, както заличиха Съюз на демократичните сили, с цел да остане единствено Българска социалистическа партия. Ние би трябвало да създадем по този начин, че да не подложим страната на това оскърбление да се върнат същите хора, акцентира Борисов.

Той отхвърли изрично и изказванията за автокрация. Ако има автокрация, по какъв начин ще се събират в Южния парк? Апартаменти, жилища, къща, тераса, сауна, баня - от заран до вечер. Ако няма независимост на медиите, по какъв начин това ще се случва? Когато висшият главнокомандващ приканва генералитета да не стоят покорно, защо ги провокира? Не е ли към тирания, в случай че изкараш армията или призоваваш, генералитета, попита министър председателят

Тези хора приказват, само че ние нямаме един спрян фонд, една спряна стратегия. Те издигат операция за предизборната си акция, сподели министър председателят.

Много ме заболя от това, което ни се случи в последните дни. Някой си беше разрешил да ме разяснява за ”пълзящата тирания “, че било бисер. Иронизирах Иво Христов поради ”пълзяща автокрация “, изясни Борисов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР