Правителство може да се направи от Продължаваме промяната. Единствената друга

...
Правителство може да се направи от Продължаваме промяната. Единствената друга
Коментари Харесай

Асен Василев: Кабинетът „Петков“ е сменил финансовата философия на държавата

Правителство може да се направи от „ Продължаваме промяната ". Единствената друга мощ, която може да го направи е ГЕРБ, само че благодарение на „ Възраждане " и Движение за права и свободи. Това сподели съпредседателят на „ Продължаваме промяната " Асен Василев в предаването „ На фокус " по Нова телевизия.

Василев съобщи, че кабинетът „ Петков " е сменил финансовата философия на страната и това не е неточност, а нарочна политика. България не е закъсняла с взимането на дълг, просто по-рано не е имало такава опция неподходящите условия след експлоадирането на войната, съобщи Василев.

Според него няма да се стигне до това България да бъде съдена за арбитраж поради несъблюдение на контракта с „ Газпром ". „ В контракта доста ясно е записано, ние сме изпълнили всичките си условия ", изясни той.

По думите му редица политики, заложени от кабинета „ Петков ", са спрени от служебния кабинет и даде образец с актуализацията на пенсиите и минималната работна заплата.

На въпрос има ли опция за коалиция сред Политическа партия и ГЕРБ, Василев отговори: „ Трябва да проработи правосъдната система. Партия ГЕРБ би трябвало да се реформира и да махне хората, които са бъркали в кацата с мед и желаят да продължат да го вършат. Чак тогава може да се приказва с ГЕРБ. Не единствено след сегашните избори, а в идната една година не виждам по какъв начин ще стане ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР