Правителство може да има и с втория мандат на Продължаваме

...
Правителство може да има и с втория мандат на Продължаваме
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Правителство с мандата на ПП-ДБ е възможно, зависи кои са министрите

Правителство може да има и с втория мандат на " Продължаваме промяната-Демократична България " - с тази вест изненада през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов след среща с водачите на втората партия в Народното събрание. Само би трябвало да се види какъв кабинет си показват.

Междувременно основният прокукор Иван Гешев още веднъж упрекна законодателната власт за своите неточности - а точно практиката на прокуратурата да издава безконтролните заповеди за интернационално търсене. Този път Испания е решила да не ни прати Тони Иванов, един от  " заговорниците " за дискредитиране на служители на реда, магистрати и персонално на основния прокурор.

Украйна се готви за контранастъпление през май, написа американският " Ню Йорк Таймс ". Киев се нуждае от решителна победа, с цел да не загуби подкрепата от Запада да се окаже под напън да договаря с Русия.

В Съединени американски щати към този момент не са толкоз фокусирани върху войната в Украйна - и гледат към своите идни избори. Президентът Джо Байдън предстоящо разгласи своята кандидатура за президентския избор следващата година.

Междувременно, където съгласно локален публицист можело да се повтори " украински сюжет ". А Дмитрий Песков твърди, че Путин няма двойници и не живее в бункер - бил дори доста деен.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР