Правителство, което не стъпва на гласовете на ИТН, е невъзможно.

...
Правителство, което не стъпва на гласовете на ИТН, е невъзможно.
Коментари Харесай

Татяна Дончева: ИТН няма как да прехвърлят отговорността си на другите партии

" Правителство, което не стъпва на гласовете на Има Такъв Народ, е невероятно. Ако от Има Такъв Народ се запънат, че няма да поддържат никого, това ще ни докара до нови избори. Няма по какъв начин да трансферират механически отговорността на който и да е отвън Има Такъв Народ. По-хубаво е идващите дни да бъдат употребявани за мислене от страна на Има Такъв Народ, за пробуждане на лидерски капацитет на част от парламентарната група. И да вървим напред с благоприятни условия за поддръжка на държавно управление, в случай че не от целия Има Такъв Народ, то най-малко от част от партията ".

Това сподели пред БНР Татяна Дончева, водач на " Движение 21 " от " Изправи се! Мутри вън! ".

Според нея най-вече негативи партиите ще изтърпят от това, че " са подкрепили държавно управление, което се е издънило ".

" Трябва да си сполучлив в политиката и да постигаш задачите си - да преминеш публичното време от точка А до точка Б, уплътнявайки го с произвеждане на материална и духовна просвета. Каквото и да имат в главата си като стратегия Има Такъв Народ, това изисква ръководене на страната по логичен метод... Имаме потребност от съществени хора, които да си гледат работата ".

Според Татяна Дончева, в случай че Има Такъв Народ отидат на нови избори, ще си смъкнат резултата фрапантно.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР