Правим много добри инвестиции за бъдещето на България в следващите

...
Правим много добри инвестиции за бъдещето на България в следващите
Коментари Харесай

Борисов инспектира от птичи поглед строежа на компресорна станция „Расово“

" Правим доста положителни вложения за бъдещето на България в идващите десетилетия да играе основна роля в газоразпределението и преноса на Европа ". Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на ревизия на градежа компресорна станция „ Расово “, която е част от плана за уголемение на газопреносната ни инфраструктура от българо-турската до българо-сръбската граница, излиза наяве от видео в неговия Фейсбук профил.

По думите му трите компресора, които се слагат, са най-качествените вероятни и дават опция за транспорт на газ от всевъзможен генезис.



„ От Турция, Гърция, Румъния, Русия да потекат през нашите газови автомагистрали. С тази компресорна станция и тази при Провадия можем да увеличим потенциала на „ Балканския поток: до 20 милиарда , в този момент е 15 по този начин, че гръцката връзка ще може освен да обслужва България, само че и да диверсифицира газ нагоре по цялото трасе ", съобщи министър председателят.
   
Полет над компресорна станция „ Расово “, която е част от плана за уголемение на газопреносната ни инфраструктура от българо-турската до българо-сръбската граница
Публикувахте от в Петък, 6 март 2020 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР