Правилото гласи, че за добра продукция е важно да имаш

...
Правилото гласи, че за добра продукция е важно да имаш
Коментари Харесай

Ивет Лалова озарява втория епизод на подкаста "За спорта без клишета"


Правилото гласи, че за добра продукция е значимо да имаш освен отличен първи епизод, само че да продължиш тази наклонност във втория! Е, ние сме уверени, че ще го реализираме!

След като Илиана Раева зададе тона на спортния подкаст " За спорта без клишета " , щафетата се поема от друга обичана спортистка. В студиото влиза Ивет Лалова!


Една от най-успешните български лекоатлетки, европейска шампионка на 100 м от 2012 година, участничка на пет олимпийски игри, ентусиазъм за хиляди деца ще бъде посетител на Флорина Иванова във втория епизод, който ще бъде наличен на 24 февруари. Чаровната усмивка на Ивет ще озари всички!

Снимка: Евгений Милов, bTV


А за " подкрепление " с нея беше и един четириног красавец.

Не се съмнявайте, че Лалова има какво да опише!

Снимка: Евгений Милов, bTV


Епизод 2 на подкаста " За спорта без клишета " може да намерите този четвъртък (24 февруари), в случай че следвате стъпките:

Стъпка първа: отворете уеб страницата btvnovinite.bg.
Стъпка втора: изберете секция „ Спорт “
Стъпка трета: изберете подсекция „ За спорта без клишета “
Стъпка четвърта: Насладете се!

Всички епизоди на спортния подкаст „ За спорта без клишета “ може да гледате в формалния канал на bTV Media Group в youtube.com:

А за тези от вас, които нямат опция да гледат спортния ни подкаст като видео, само че пък желаят да го слушат, за вас сме планували четири разнообразни платформи, където може да откриете акаунта на „ За спорта без клишета “: Apple, Гугъл, Soundcloud и Spotify.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР