Правилата в кралското семейство изненадват за пореден път, когато кралският

...
Правилата в кралското семейство изненадват за пореден път, когато кралският
Коментари Харесай

Защо принц Хари и Меган Маркъл няма да имат попечителство върху децата си?

Правилата в кралското семейство изненадват за следващ път, когато кралският специалист Марлийн Кьониг показа, че бъдещите деца на херцога и херцогинята на Съсекс на хартия няма да „ принадлежат “ на своите родители.
 Oбещание за същинско наслаждение – Joy by Dior Edna предлага Oбещание за същинско наслаждение – Joy by Dior
В изявление за News.com.au специалистката изяснява действието на наредбите за настойничество в кралското семейство. Според съответния закон суверенът, т.е. кралица Елизабет II, разполага със законово настойничество над всички свои малолетни внуци. Това включва също трите деца на принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и бъдещите деца на принц Хари и Меган Маркъл. При гибел на монарха попечителството още веднъж остава в владеене на Двореца, като в тази ситуация за него ще дава отговор принц Чарлз.

Откъде обаче идва странният закон? Според Марлийн Кьониг правилото води началото си още от началото на XVIII в. По това време крал Джордж не е в близки връзки с бъдещия държател – крал Джордж II. Затова бил прокаран закон, с който кралят се трансформира в покровител на своите внуци. Смятало се, че по този метод се пази душeвността и цялостното богатство на бъдещите наследници на трона.

И въпреки законът да се появява преди повече от 300 години, той остава неизменен и до през днешния ден. Добрите вести за кралските родители са, че Дворецът не отдава изключително внимание на това предписание. Експертът Кьониг твърди, че кралицата не взима съответния закон насериозно и показва подозрение, че Елизабет II ще се възползва от контрола, който би могла да има върху своите внуци.

 Меган Маркъл принц Хари Getty

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР