Прави се саниране и цялостен ремонт на затвора в Бобов

...
Прави се саниране и цялостен ремонт на затвора в Бобов
Коментари Харесай

Санират и ремонтират затвора в Бобов дол

Прави се саниране и повсеместен ремонт на пандиза в Бобов дол, заяви началникът на комплекса Александър Апостолов, представен от БНР. За рехабилитацията правосъдното министерство е отпуснало 1,117 млн. лева

Ремонтира се покривът, санира се 3-етажният комплекс с към 6 хиляди кв. метра жилищна повърхност - столовата на партера, киносалонът, килиите, където към 500 мъже изтърпяват присъда. Дограмата е заменена преди години. Проверява се положението на електрическата апаратура, ремонтират се тоалетните, банята.

Ремонтът, какъвто не е юридически последните години, би трябвало да завърши до три месеца. Изпълнител е софийска компания по закона за публичните поръчки.

Ремонтите по никакъв метод не нарушават вътрешния ред и режима по изтърпяване на наказванията за наказаните.

В пандиза има параклис „ Св.Георги “, стенописите вътре са зографисани от един от пандизчиите, ремонтът в храма също се прави от лишени от независимост мъже.

Към щатното систематизиране е очакван и половин щат за духовник - постоянно тук се вършат служби във връзка огромните християнски празници, сподели началникът Александър Апостолов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР