Прави са политиците, че не вярват, че се справят, но

...
Прави са политиците, че не вярват, че се справят, но
Коментари Харесай

Експерти разкриха защо Киро и Асен се крият зад акад. Денков: Вторият мандат ще е комедия от грешки

Прави са политиците, че не имат вяра, че се оправят, само че не са прави да считат, че учени могат да създадат смяна. Предизвестен е несполучливият завършек на втория мандат заради комедия от неточности. Не отварят небосвод за диалог. Това съобщи за „ Твоят ден “ политологът проф. Анна Кръстева.

По думите ѝ в случай че третият мандат отиде при „ Демократична България “ това би било ход на препотвърждаване на евроатлантическата ни ориентировка. „ Най-логичният ход обаче най-вероятно няма да бъде сбъднат поради дейностите на Радев. Ако „ Български напредък “ го получи и сформира кабинет, това би довело до тотална легитимация на ръководството на президентството. Радев е президентът, налагал най-вече несъгласие “, уточни тя.

Културният антрополог Харалан Александров от своя страна уточни, че политическата класа има потребност от престиж извън.

„ Денков е част от групата на Политическа партия, само че фигурата му е съизмерима с тези на проф. Герджиков и проф. Габровски. Това са кротки и рационални хора, които са в положение да доведат до нормализация. От Политическа партия са си дали сметка, че водачите им са дискредитирани и са решили да изимитират ГЕРБ.

„ Драматично е разминаването на дневния ред на обществото с този на Народното събрание. Хората приказват само за това какъв брой е скъпо всичко. Има спад в доверието към НАТО и поддръжката за Украйна “, заключи той.

PR специалистът Калина Крумова счита, че отиваме на пролетни избори, само че политиците няма да имат нужното въздействие, тъй като това е конфликт на политически хрумвания, не на персони.

„ Във време на непрекъсната предизборна въртележка, би било добре да има изследване за доверието в институциите. Така борещите се за вота на гласоподавателите ще могат да си помислят дали след всички дрязги не разрушават това, към което се стремят – властта “, акцентира тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР