Прави ли ви впечатление, че има някои проблеми, за които

...
Прави ли ви впечатление, че има някои проблеми, за които
Коментари Харесай

Чистата кожа - новото „черно“ в тийн модата

Прави ли ви усещане, че има някои проблеми, за които си приказваме самоуверено и умерено, и някои, за които мълчим, тъй като са „ срамни “?

Aко юношите имат усложнения по някой предмет в учебно заведение, е напълно ОК да се извърнат към родителите за помощ, да вземат спомагателни уроци тъй наречените Ако не знаят какво да вършат с живота си, супер: има психолози, има кариерни консултанти, всеки с наслада ще им изясни какви са преимуществата и минусите на другите специалности. Ако някой им разбие сърцето, околните им хора с подготвеност ще се впуснат в опити да го поправят или да ги успокоят, че ще зарасне.

Когато обаче става дума за външен тип и младежи, „ огромните “ неизбежно се сплотяват към максимата „ Това са просто пуберски безредици “ и жигосват вълнението на подрастващите като „ детинско “.

Омаловажаването на интереса на младежа към външния му тип е безпределно неправилна тактичност. Косата, кожата, облеклата, гримът, стилът – в този стадий от живота, в който хората към този момент не са деца, само че още не са възрастни, това са значими неща.

Най-естественото нещо за един младеж е да се вълнува от това по какъв начин наподобява, по какъв начин го възприемат другите, по какъв начин стои в обществото си и по какъв начин (се) въздейства от останалите.

И тъкмо в тази нежна от психологична позиция възраст нормално се появяват „ те “: пъпките, разширените пори, несъвършенствата по кожата. Всички тези белези на порастването, които срутват по този начин нужното тъкмо в този миг самочувствие, което може да ни придвижи от детството в зрелостта без да се нараним по време на скока.

Обикновено се стартира с омазняване на кожата. Някоя и друга гнойна пъпка на брадичката. Черни точки, притискане. Обилно мазане с декор дьо загар. Отказ да се приказва по тематиката, позор. Отказ да се чуе тематиката.

Ако младежът не вземе своевременни ограничения, обстановката от време на време ескалира до обезобразено лице и съществени психологични спорове: ниска самокритика, затруднени контакти с връстници, спад в учебния триумф, обществена самоизолация, меланхолия, тревога прочие

И до момента в който младежите евентуално в никакъв случай няма да спрат да се поидграват на съучениците си поради пъпките им, то най-малко на фронта на битката за чиста младежка кожа най-малко към този момент има доста съответни помощници, които поддържат както естетическата, по този начин и психическата потребности на младежа.



Серията на Garnier PURE Active с деен въглен е модерната и работеща опция на тогавашния алкохол за лице.

Френският бранд ориентира тази специфична серия висококачествени козметични артикули към всички, които имат мазна и комбинирана кожа, склонна към недостатъци. A дружно с редуцирането на газираното, алкохола, джънка и млечните артикули, изборът на подобаващ и първокласен козметичен артикул е първата мярка, която би трябвало да се вземе, когато кожата стартира да „ излиза отвън релси “.

А какви са продуктите?

Първият с съсредоточен (4%) ниацинамид + AHA + BHA (последният да затвори вратата, да) има безусловно потвърдена успеваемост и в границите на 7 дни текстурата на кожата е очевидно изгладена и усъвършенствана, а тенът е по-равномерен. Гелът се нанася на почистено лице и нежно се втрива в кожата, а резултатите на дерматологичните му съставки са забележителни: пилинг резултат, по-малко пъпки и пори, изчистване и матиране на кожата.

Нанася се заран и вечер и обезпечено работи по-добре от натриване на лицето с ракия, алкохол или други сходни остарели лекове.



(гел + пилинг + маска) понижава лъщенето на кожата от първия път и оставя мигновеното чувство за нежна и здрава кожа, подготвена за провокациите на топлите дни, които (надяваме се), към този момент наближават.

Не бива да забравяме и: памучната маска, която лишава единствено 15 минути от натоварения ден, а хидратира мазната кожа интензивно. Маската съдържа въглен и е обогатена с дестилат от черен чай, LHA и хиалуронова киселина, които чистят, хидратират и матират. След нея нуждата от покриване на лицето с пълен слой декор дьо загар и пудри понижава, само че даже към момента младежите да желаят да си сложат така наречен full face of make-up, най-малко ще бъде върху почистена кожа.

И на последно, само че не и по значимост място, би трябвало да споменем: дневен матиращ и хидратиращ крем с доста добра формула. Той комбинира матиращ Airlicium и пречистваща салицилова киселина и по този начин обезпечава цели 8 часа матирана кожа като в това време понижава видимостта на порите и неравномерната текстура на кожата.



Няма тематика, по която младежите не трябва да приказват. Няма зона, която би трябвало да им бъде неразрешена и да остане под прага на видимостта на родителите. Когато бъде извадено на ярко, и най-сериозното терзание може да откри своя отдушник, отговор и решение.

Особено в случай че в най-близкия козметичен магазин има разполагаем първокачествен асистент с френски генезис и упоритост да впрегне силите на природата, с цел да обезпечи на своите клиенти оптимално добра грижа, оптимално положително самочувствие и оптимално нежни дни.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР