Тенис легендата Горан Иванишевич и младата тенис звезда Луна Вуйович

...
Тенис легендата Горан Иванишевич и младата тенис звезда Луна Вуйович
Коментари Харесай

Горан Иванишевич и Луна Вуйович представиха новата фондация UNIQA SEE Future

Тенис легендата Горан Иванишевич и младата тенис звезда Луна Вуйович изиграха показателен мач в Загреб, на площад „ Европейски “. С мача те показаха Фондацията UNIQA SEE Future.

Инвестирането в млади гении, в по-добро бъдеще, е в основата на активността на фондацията. Тя е създаена за да дава поддръжка на младежи, които се отличават със своите качества и гении в спорта, културата и устойчивостта.

Фондация UNIQA SEE Future ще оперира в Югоизточна Европа: в Босна и Херцеговина, България, Румъния, Сърбия, Хърватия и Черна гора, а първата млада спортна вяра, която фондацията ще поддържа – Луна Вуйович, победителка в Европейското състезание за юноши и в Уимбълдън за юноши до 14 година, беше показана в огромно събитие за публиката.

Луна е безрезервен състезател, който играе тенис от 6-годишна възраст. Тя не крие какъв брой значима е поддръжката за нея.

„ Подкрепата на родителите и фамилията е най-важна, само че е доста хубаво и обнадеждаващо да имаш хора и организация като застрахователна компания УНИКА зад тила си. Безценни са опитът и вероятностите, които менторите, които към този момент са минали през голям брой провокации в живота, могат да ни предадат. Никой не може да те приготви за това, което следва и какво ще се случи, всеки има собствен личен път, само че е стимулиращо да чуя другите и се усещам виновна, тъй като те имат вяра в мен “, сподели Луна Вуйович на представянето.

Осигуряването на по-добри условия на младежите, с цел да разпрострат оптимално капацитета си и да реализират задачите си, е водещата мисъл на новата фондация.



„ С този ход направихме крачка напред в обществено виновния бизнес, като участваме интензивно в основаването на по-модерна обществена среда. ", споделят от UNIQA.

Целта на фондацията е да поддържа локалните общности и да ускорява приобщаването посредством разнообразни стратегии в сходство със слогана „ живеем по-добре дружно “, който предизвиква солидарността и съдействието за реализиране на общи цели.

Идеята на фондацията идва от задачата на UNIQA, която се основава на подобряването на живота на клиентите и техните фамилии с новаторски оферти и услуги, само че също по този начин и посредством поддръжка на виновното развиване на общността. “, акцентира Адел Бахтанович, президент на UNIQA SEE район, във връзка представянето на фондацията.

В един все по-сложен свят, цялостен с провокации – от измененията в климата, естествените бедствия до войните и инфлацията – доверието и сигурността стават все по-важни за обществото и стопанската система, само че и за всеки обособен човек. Точно тук УНИКА си слага за цел да играе значима роля със своята обществена ангажираност. Фондацията UNIQA SEE Future ще бъде катализатор за позитивна обществена смяна, тъй като корпоративната филантропия е един от основните мотори на общественото развиване.

Работата на фондацията ще бъде фокусирана в три посоки: спорт, просвета и резистентност.

Първият състезателен гений, който Фондацията ще поддържа, е тенисистката Луна Вуйович, победителка от Уимбълдън за юноши. Тя е една от най-големите млади очаквания на сръбския тенис, която през 2022 година завоюва цели четири от петте финала на Tennis Europe, на които взе участие. По време на представянето на фондацията в Загреб Луна изигра показателен мач с Горан Иванишевич, бранд дипломат на UNIQA. В ролята на наставник Горан ще оказва поддръжка на доста млади спортни гении.



„ Щастлив съм, че посредством тази фондация и съдействието с УНИКА мога да оказвам помощ на младежите, тъй като съзнавам какъв брой значима е поддръжката. Обстоятелствата се трансформираха доста спрямо времето, когато бях при започване на кариерата си и когато разчитах на поддръжката на фамилията си. Когато си млад, първоначално е доста значимо да можеш да разчиташ на някой с опит и с помощта на всичко, през което съм предходна през живота си, се веселя, че посредством фондацията мога да поддържам млади гении, без значение дали се занимават със спорт или нещо друго. “, сподели Горан Иванишевич при представянето на фондацията.

Подкрепата на фондацията в областта на културата ще стартира с партньорство с филмовия фестивал в Сараево, който UNIQA спонсорира за втора поредна година, както и други планове в поддръжка на млади актьори.



Фондация UNIQA SEE Future, наред с други неща, предизвиква филантропията, здравословния метод на живот, поддържа начинания, фокусирани върху проблемите на опазването на околната среда и устойчивостта, обществено виновния бизнес, изкуството (филми, музика, снимка, живопис), модерни специалности и трендове в цифровия свят и голям брой други области, които директно служат за поддръжка на локалните общности.

Това бе доказано и на специфична дарителска вечеря в Загреб във връзка основаването на фондация UNIQA SEE Future, на която участваха доста персони от света на спорта, културата и бизнеса. Търгът на скъпи спортни продукти събра и спомагателни средства за подкрепяне на младите гении в района.

Фондацията UNIQA SEE Future ще се концентрира върху поддръжката на млади гении, тъй като те са сътрудници на смяната и имат капацитета да трансформират локалните общности. Чрез стратегии за стипендии и попечителство, фондацията ще даде на младежите запаси и благоприятни условия да усъвършенстват своите гении и да осъществят цялостния си капацитет.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР