Мъжът, извършил нападение с меч в Лондон, бе обвинен за

...
Мъжът, извършил нападение с меч в Лондон, бе обвинен за
Коментари Харесай

Обвиниха в убийство мъжа, извършил нападението с меч в Лондон

Мъжът, направил нахлуване с меч в Лондон, бе упрекнат за убийството на 14-годишно момче, за два опита за убийство и за два случая на причиняване на тежки телесни повреди, предадоха Франс прес и ДПА, като цитират изказване на лондонската полиция.
Освен това 36-годишният Маркус Аурелио Ардуини Монзо, с двойно испанско и бразилско поданство, ще дава отговор за обир при утежняващи виновността условия и владеене на острие. Той ще се яви през днешния ден пред магистратския съд в Баркинсайд.
14-годишният Даниел Анжорин бе ранен съдбовно във вторник, до момента в който отиваше на учебно заведение в Хейно. Персоналът и учениците от учебно заведение Банкрофтс обявиха, че са изпаднали в " бездънен шок и тъга " от гибелта му.
Малко преди 7 ч. сутринта (06 ч. по Гринуич) във вторник Монзо блъснал микробус в ограда и по-късно нападнал с меч двама души. После той умъртвил 14-годишния Анжорин, след което ранил съществено двама служители на реда, които са се пробвали да го спрат, като едната от тях едвам не е изгубила ръката си.
Според Скотланд ярд първичните опити той да бъде спрян били несполучливи. Той бил хванат едвам откакто бил приклещен от служителите на реда и прострелян с тейзър. Полицаите пристигнали 12 минути след първото позвъняване за офанзивата, а обвиненият бил хванат 22 минути след позвъняването.
По първични данни Монзо не е бил прочут на силите на реда за престъпни прояви. За момента полицията отхвърля версията за терористичен претекст на офанзивата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР