Правещият много силен сезон Усман Дембеле напусна контузен мача на

...
Правещият много силен сезон Усман Дембеле напусна контузен мача на
Коментари Харесай

Ще се оправи ли Дембеле за първия сблъсък с Манчестър Юнайтед?

Правещият доста мощен сезон Усман Дембеле напусна контузен мача на Барселона против Жирона и това изплаши почитателите на каталунците. Още през първото полувреме на дуела от Ла Лига нападателят се хвана за бедрото на левия крайник и изиска промяна, откакто преди този момент сякаш разтегна при един спринт.

Наставникът Чави Ернандес изясни, че на следващия ден (неделя - б.р.) французинът ще бъде прегледан обширно, след което вероятно ще се знае какъв брой време ще е нужно за възобновяване му.

На “Спотифай Камп Ноу ” се опасяват, че Дембеле може да не бъде подготвен до 16 февруари, когато Барса излиза против Манчестър Юнайтед в първия от двата има мача от етапа на елиминациите в Лига Европа. Реваншът е седмица по-късно.

“Загубихме един от най-важните ни състезатели в играта едно на едно. Жалко, тъй като това прекатурва проектите ни. Утре ще знаем повече ”, съобщи Чави.

При излизането си от терена Демебеле очевидно се усещаше добре, а след това след мача се видя, че леко накуцва.
 Барселона желае да се възползва от момента и отново кани Дембеле на договаряния Барселона желае да се възползва от момента и отново кани Дембеле на договаряния
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР