Практическа инициатива за предприемчиви млади хора стартира в Димитровград от

...
Практическа инициатива за предприемчиви млади хора стартира в Димитровград от
Коментари Харесай

Димитър от "Фермата" подкрепя бизнес идеи в Димитровград

Практическа самодейност за предприемчиви младежи започва в Димитровград от 1 февруари 2020 година Това оповестиха през днешния ден кметът на община Димитровград Иво Димов и IT предприемачът Димитър Караиванов. Димитър стана известен с достойното си присъединяване в телевизионното риалити " Фермата ". Той ръководи огромен бизнес в бранша на високите технологии. Кметът на Димитровград поздрави Митко за представянето му във " Фермата " и сподели, че ще продължи да поддържа инициативни хора, които желаят да оказват помощ за развиването на града и района. В конференцията взеха присъединяване и Ангел Агелов, управител на фонда " Динакс инвест ", който работи със започващи компании от Европа и Азия, Христо Сталев, шеф " Технологии " в " Канбанизе ".
Димитър Караиванов показа концепцията да направи 6-дневна стартъп работилница в три поредни уикенда през февруари, в която участниците ще бъдат осведомени с методите за основаване на сполучлива компания. Участниците ще получат скъпи упътвания за всички бизнес процеси - от раждането на бизнес концепцията до нейната реализацията й. Ще се дискутират способи за възстановяване на продукта, маркетинг способи, проучване на пазара и индетифициране на ниша в маркета, метод на ръководство на бизнеса, работа във функциалността на частния бранш. Участниците ще проследят пътя на една сполучлива компания от основаването й до " първия милион ".
Всичко това ще се реализира с менторството на потвърдено сполучливи хора, които ще споделят личният си опит и знания, хора от секторите, които са на върха, в крайник с най-модерните технологии. Инициативата е безвъзмездна и има извънредно практическа устременост. Най-добрите хрумвания ще бъдат показани пред жури и ще бъдат финансирани.
Мениджърът на преакселераторската стратегия Ангел Ангелов показа, че всяка утвърдена компания ще може да кандидатства за грант от по 5000 лева, а на идващ стадий капиталовият билет може да доближи 25 000 евро. Ангелов даде образци за това по какъв начин известни компании са стартирали от сходен вид уикенди.
В Димитровград ще е четвъртата интеракция на програмата, която досега е имала сесии в Бургас и Стара Загора.
Тримата бизнесмени, ръководещи крупни капитали, са свързани с Димитровград. Желанието да бъдат потребни на родния си град и България ги стимулира да създадат изцяло гратис образование за бизнесмени и да финасират положителните хрумвания.
Местата са лимитирани и искащите да се запишат могат да създадат това на следния линк:
https://www.facebook.com/events/571839236930122/
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР