ПР експертът Любомир Аламанов посочи, че понякога ПП и ДБ

...
ПР експертът Любомир Аламанов посочи, че понякога ПП и ДБ
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Истерията на ГЕРБ-СДС ги превръща в малки нерончета, радващи се на горящия Рим

ПР специалистът Любомир Аламанов уточни, че от време на време Политическа партия и Демократична България бъркат, тъй като никой не е непогрешим. Освен това Политическа партия и Демократична България не са по този начин обръгнали в потреблението на правила и процедурни хватки за разлика от партиите на статуквото.Важното е, че Политическа партия и Демократична България

се пробват и желаят да свършат потребна работа: " А герберите пируват върху грешките им. Сякаш няма нищо по-важно. Доволно се подиграват на грешките, вместо да свършат малко смислена работа в това отиващо си Народно заседание. Явно им е по-важно да покажат по какъв начин Политическа партия и Демократична България бъркат, а не да одобряват законите против домашното принуждение. Не им е значимо да спасят жертвите. Срамно държание. "

Аламанов декларира: " Представяте ли си Политическа партия и Демократична България да се бяха подвели и да създадат държавно управление с ГЕРБ? Тогава щяхме да слушаме по три истерични конференции на час с оправдания и сочене на непознати неточности, а другояче да сме очевидци на гласоподаване на Хартиената коалиция за каквото си желаят. И по този начин с месеци или години... Ад.
Наглост и двуличие, крадат още години от живота ни. Не им стигат 15 години, ненаситниците... "

Любомир Аламанов е безапелационен: " Само това се запитайте: Кое е по-важно? Да посочиш неточност на другия или да приемеш закон, който ще избави животи? Кое е по-важно? Идват избори. Мислете. Гласувайте за работещи, въпреки и от време на време бъркащи партии. А не за истерични деструктивни хора, които желаят да крадат още от годините ни. "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР