ПП търсят свестни хора, които да поемат битката за местната

...
ПП търсят свестни хора, които да поемат битката за местната
Коментари Харесай

Кирил Петков компенсира депутатски места с постове в общинските съвети

ПП търсят свестни хора, които да поемат борбата за локалната власт. Това разгласи Кирил Петков във връзка идното му обединяване с Демократична България. По думите му най-важно сега били локалните избори, а за парламентарните нямал терзание, тъй като Политическа партия ще са първа политическа мощ.

„ Виждам дълга редица от цивилен организации, които мога да се причислят към нас за идващите избори. Например „ Правосъдие за всеки ”, „ Спаси София ”, екипът „ За София ”, има групи в Стара Загора, в Пловдив ”. Това добави още Петков. 

Запитан по какъв начин ще удоволетвори другите предпочитание поради разликите сред всички тези обединения, той съобщи, че Народното събрание не е толкоз значим, тъй като политиките се градят първо на локално равнище.  

Той изясни, че даже и да не се намерят места в листите за парламентарните избори ще имат потребност от 20 000 души, общински съветници.

На процедура Петков съобщи, че ще компенсира депутатските места в Народното събрание с такива за общински съветници.

 „ Не единствено, че ще бъдем първа политическа мощ, в това съм сигурен, само че ние ще имаме голямо болшинство ”, безапелационен бе Петков. 

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР