ПП се държат като в детската градина: Може да сме

...
ПП се държат като в детската градина: Може да сме
Коментари Харесай

Добрев: ПП се държат като в детската градина, държавният дългът ще се удвои до 3 години

„ Политическа партия се държат като в детската градина: „ Може да сме втори, само че ще желаеме най-високата позиция в страната. Уж сме съпротива, а желаеме ръководител на Народно събрание “.

Това разяснява пред Нова ТВ депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

Според оценката му, Българска социалистическа партия са посочили, че могат да надскочат тяснопартийния си интерес и да предложат претендент от ГЕРБ, единствено и единствено Народно събрание да има ръководител и да проработи. Това обаче не ги е направило сътрудник на ГЕРБ.

„ Не виждам коалиция с Българска социалистическа партия. Няма ли болшинство, което да поеме отговорност за това ръководство, такова няма да има “, акцентира той.

Добрев подсети, че парламентарната процедура е ръководител на Народно събрание да се избере за половин час и той да е от най-голямата група.

„ Рашидов беше претендентът на повече от 50% от националните представители  извънредно успешен избор. Той е в известна степен самостоятелен, потвърдил се експерт, знаменит ваятел и не прави чест на сътрудниците да приказват срещу него. Рашидов има доста повече парламентарен опит от цялата група на Политическа партия “, съобщи Делян Добрев.

В понеделник партията внася седем антикризисни ограничения, които следва евроатлантическите партии да поддържат най-малко отчасти. Сред тях е и продължение на обезщетенията за бизнеса през цялата 2023 година и възбрана за либерализация на битовия пазар на тока до 1 януари 2026 година

„ В идващите 3 години поради ръководството на Политическа партия би трябвало да се изтеглят 45 милиарда дълг.  В последните 30 години сме натрупали 37 милиарда дълг. Тоест дългът ще се удвои “, предизвести Делян Добрев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР