ПП Продължаваме промяната регистрира листата си с кандидати за народни

...
ПП Продължаваме промяната регистрира листата си с кандидати за народни
Коментари Харесай

Продължаваме Промяната регистрираха листата, ще се борят за 4 мандата от Русе

ПП Продължаваме промяната записва листата си с претенденти за народни представители на идните на 2 октомври предварителни парламентарни избори. Водач, както беше оповестено авансово, е Николай Събев. Противно на изказванията в някои медии на втора позиция още веднъж ще бъде юрист Рена Стефанова. На трето място е Димитър Недялков, който също беше народен представител в 47-то Народно заседание.

На 4 място е Светлин Стоянов, който беше депутат от Има Такъв Народ. “Ние ценим Стоянов като човек, който служи добре на дела. Предвид държанието му, което имаше в спешен за страната миг и е подготвен да поеме персонален риск, той е включен в нашата листа ”, съобщи Стефанова.

“За разлика от предишния път, когато листата беше от 8 претенденти, в този момент тя е от 12. “Решхме, че би трябвало да имаме по-широка листа, поради желанията ни да управляваме освен в централната власт, а и в локалната вбъдеще. Подбрали сме хора, които са осъществени и никой от тях не търси политическа кариера. Тук сме с цел да довършим работата, която беше прекратена прибързано ”, показа още юрист Стефанова.

По думите и от Продължаваме промяната ще водят добронамерана акция, като ще се борят да са първа политическа мощ, а задачата е 4 мандата от Русе.

Ето и цялата листа:

Николай Събев

Рена Стефанова

Димитър Недялков

Светлин Стоянов

Венцислава Николова

Людмил Христов

Синан Хебибов

Петя Кашукеева

Калин Иванов

Мариана Бранкованова

Христина Соколова

Деян Дончев

Чуйте звуковия файл:
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР