ПП няма да се крият зад експертни кабинети, заяви депутатътДа,

...
ПП няма да се крият зад експертни кабинети, заяви депутатътДа,
Коментари Харесай

Милен Матеев: Николай Денков е одобрената номинация за премиер от ПП

ПП няма да се крият зад експертни кабинети, съобщи депутатът

" Да, учен Николай Денков е утвърдената номинация за министър председател от Изпълнителния съвет на " Продължаваме промяната ".

Това удостовери пред депутатът от " Продължаваме промяната " Милен Матеев и посочи, че към момента няма решение за това на Националния съвет на партията.

" За да може да бъде работещо държавното управление на малцинството, което ще предложим, ние желаеме гаранции, че в действителност има консенсус в Народното събрание по поставените от нас цели и Народно събрание стартира работа по импортираните към този момент законопроекти, в които са включени предпочитаните за нас и за страната тематики.... Ако нямаме гаранции за това, не виждаме смисъл да сформираме такова държавно управление ", акцентира той.

По думите на Матеев Политическа партия няма " да се крият зад експертни кабинети и да оферират нещо единствено с цел да покажат на обществото, че са създали изпитание за сформиране на държавно управление с втория мандат ":

" Ако получим нужната поддръжка за нашите цели и първични гаранции, че в действителност Народното събрание ще работи за тях, ние ще предложим едно в действителност работещо държавно управление ".

Той акцентира, че всички предложения за поддръжка на кабинет с мандата на Политическа партия ще получат всички политически партии, показани в Народното събрание:

" При нас в никакъв случай не е заставам въпросът за някакви подмолни сделки. В Народното събрание, пред очите на всички, ще се види кой ще даде поддръжка и кой - не.... Предполагам, че всички партии ще изразят мнението си по препоръчаната от нас стратегия и ще покажат дали желаят България да има постоянно държавно управление с втория мандат, представлявано от Политическа партия и подкрепено от Демократична България, или - не ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР