ПП и ГЕРБ мислят само как да запазят властта на

...
ПП и ГЕРБ мислят само как да запазят властта на
Коментари Харесай

Каракачанов: Путин или Байдън няма да ни спасят, сами трябва да си решим проблемите

ПП и ГЕРБ мислят единствено по какъв начин да запазят властта на локалните избори. Тези хора би следвало да се управляват от един главен претекст – от две години страната е в рецесия, първо беше Коронавирус рецесията, след това инфлация, монополи, картели, само че политиците не се впечатляват от това, а дават обещание по-високи заплати и пенсии, само че без да изясняват от кое място ще дойдат парите. Това разяснява в ефира на Nova News почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността.

Бившият министър на защитата акцентира, че сега най-важно за страната е да има постоянно държавно управление, което да бори монополите и спекулата. Вместо това обаче съгласно него депутатите от първите две обединения се карат кой от тях е положителният и кой е неприятният.

Борисов е подготвен да беседва и да ръководи с ПП-ДБ, с цел да направи положително усещане на американците и европейците, само че това ще бъде мощен удар по неговите хора на локалните избори. Другите пък изясняват какъв брой неприятен бил Борисов, а те били херувимчета. Направете държавно управление, тъй като на хората им писна, към този момент не имат вяра на институциите, прикани ги Каракачанов.

По думите му излъчването на експертен кабинет е едно от решенията на политическата рецесия.

Застават две или три партийни групи и носят отговорност. Тогава държавното управление ще бъде под тоталния надзор на депутатите. То може да бъде с небосвод до една година, или до края на войната, или до стабилизиране на икономическата обстановка. На хората им омръзна да живеят зле. Администрацията не работи, страната е на алено стопански, цените са непостижими за българските жители поради едни политици, които назоваха себе си опция, добави още той.

Каракачанов уточни, че ГЕРБ може да направи държавно управление с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, само че надали Борисов ще се реши на такава стъпка.

Почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация бе безапелационен на финала на диалога, че проблемите в страната би трябвало да си ги решим ние, българите, а не да чакаме " Путин или Байдън да ни спасят ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР