ПП „Гражданска платформа Българско лято“ - Враца откри предизборната си

...
ПП „Гражданска платформа Българско лято“ - Враца откри предизборната си
Коментари Харесай

ПП „Гражданска платформа Българско лято“ откри кампанията си във Враца с послание за единство /снимки/

ПП „ Гражданска платформа Българско лято “ - Враца откри предизборната си акция с обръщение за единение и правдивост. Местната организация избра да даде начало на политическата конкуренция от парк Хижата.
„ Събрали сме се да открием акцията на едно историческо място, тъй като сме подготвени да влезем в историята. Поклон към предишното и взор към бъдещето. Хижата не е единствено обичано място за разходка на хората от града, само че и знак на мощния дух, единение и обединие на врачани “, сподели регионалният координатор на партията и лидер на листата за област Враца Николай Манолов.
Партията стартира съревнованието за вота на хората под №15 в интегралната бюлетина и със слогана „ Справедливост за всеки”.
„ С „ Гражданска платформа Българско лято “ можем да стартираме дълго чаканата смяна и да извоюваме правдивост за България, за всеки българин, за Враца. Ще работим за възстановяване на инфраструктурата, дейното привличане на инвеститорския интерес, възстановяване на бизнес средата и положителното позициониране на района като център за исторически, културен и събитиен туризъм “, добави още Манолов и показа останалите участници в листата - Нацко Нацков, Николай Ангелов, Боян Пешев, Дочка Маринова и Георги Александров.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР