ПП Гражданска платформа “Българско лято проведе Учредителното си събрание. Поради

...
ПП Гражданска платформа “Българско лято проведе Учредителното си събрание. Поради
Коментари Харесай

Божков ексклузивно: Държавата е рекетьор, разпределя според Шиши и Доган /видео/

ПП „ Гражданска платформа “Българско лято ” организира Учредителното си заседание. Поради изключителната епидемиччна конюнктура в страната и настоящата възбрана за осъществяване на всеобщи мероприятия, събранието бе първото по рода си, извършено напълно онлйан. Над 900 Учредителни членове на партията се събраха онлайн.
Васил Божков също се появи, с цел да насочи своето обръщение:

" Време е дружно да отворим нова страница. Никой до момента не Ви даде опция, а Вие можете. Дълбоко в себе си всеки се съмнява, че хунтата не може да бъде победена. Аз обаче не се колебая, знам, че може и би трябвало да бъде победена. По един или различен метод всеки един от нас е пострадал от неуспеха на прехода. През последните 30 години всички се изредиха, само че дружно имаме финален късмет и аз няма да Ви предам. Знаете, няма бъдеще без обучение, няма живот без опазване на здравето, няма напредък без чиста природа, богата просвета, здраве и стопанска система ", сподели той.

" Няма триумф без правдивост. Няма по какъв начин да има България без независимост. Свобода на предприемачество, независимост на духа, независимост на действието. Защото България е Европа, България е буквите на Кирил и Методий, завещание на Тракийските царе и техните днешни потомци - младежите. Когато страна престане да бъде мутри за бизнеса, тогава ни чака напредък ", разяснява Божков.

" Държавата е рекетьор, разпределя Вашите средства съгласно Шиши и Доган. Всички плащаме налог " Корупция ", до момента в който умират хора на пътищата и пред стълбите на лечебните заведения. Природата ни умира, морето е във фекалии, въздухът е токсичен. Това ще спре - идва време за правдивост ", добави той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР