ПП ГЕРБ за 10 години е показала толкова много позитиви.

...
ПП ГЕРБ за 10 години е показала толкова много позитиви.
Коментари Харесай

Д-р Красимир Събев в Неделино: За да спрем тази разруха, подкрепете ни

ПП ГЕРБ за 10 години е посочила толкоз доста позитиви. За да спрем тази съсипия, която се шири сега, подкрепете ни! - прикани в Неделино доктор Красимир Събев, лидер в листата на ГЕРБ-СДС за Смолянска област.
Кандидат-депутатите бяха посрещнати в общинския център от многочислено население, което на предходните изборите уточни обединението за ръководеща.

„ Усещам вашата мощна поддръжка, за която ви благодаря. Надявам се и в неделя да се представим добре, с цел да може след това, когато отидем в Народното събрание, да желаеме повече за Родопите. Листата ни е единствено от локални хора. Всички сме родопчани, които желаеме районът ни да се развива добре. Знаем за всичките ви проблеми, в това число за лавандулата, която не е изкупена, за пътя, който не е изработен, че би трябвало да се форсира. Всички проблеми са ни ясни и знаем по какъв начин да ги разгадаем “, акцентира доктор Събев.

По думите му тази политическа неустойчивост, която потегли от вдигнатия пестник, сътвори партии на митинга,лишени от капацитет да ръководят. Те не доведоха до решение на нито един държавен проблем, а вместо това страната ни изпадна във всевъзможни рецесии.

Той уточни, че ГЕРБ-СДС има потенциал да овладее всички рецесии. „ Убеден съм, че и неделинци, и всички родопчани ще създадем верния избор на 14-ти - с бюлетина №32 за народни представители, с №15 - за президент и вицепрезидент. Гласувайте за президент обединител - за академик човек, който в разговор ще реши основните проблеми на страната. Гласувайте за човек, който е смолянчанин - ректор на най-голямото висше образователно заведение в България! “, моли той.

По думите на Недялко Славов – до неотдавна регионален шеф и втори в листата, тази предизборна акция за ГЕРБ-СДС е доста по-лека, тъй като хората можеха да създадат съпоставяне, да преценяват кой има управнически потенциал, кой може да подсигурява сигурност и непоклатимост в страната, коя е политическата групировка, която освен на думи, само че и на каузи сплотява хората.

„ Цялото това разделяне, целящо да омаскари ГЕРБ и да омаловажи достиженията ни, породи доста рецесии - здравна, икономическа, обществена. Тесе задълбочават, тъй като не се ръководят вярно и не се взимат нужните съответни решения. Срещу всичко това, което се случва в страната, ние имаме решения. Те са напълно съответно написани в програмата ни и на национално, и на районно равнище “, уточни Славов.
Неговото отчаяние е, че в предизборната акция никой не приказва за задължения.

Според Божидар Шуманов –трети в листата, с този мощен тим ГЕРБ-СДС излиза с ясната упоритост и цел да бъде първа политическа мощ както на районно, по този начин и на национално равнище.

„ За страдание изминаващата година беше доста странна. Поставиха се непреодолими разграничителни линии сред партиите и хората, което в изискванията на пандемия е голяма неточност. Това ни настървение като народ докара до небивала до момента в историята ни политическа рецесия, която повлече след себе си икономическа и здравна. За народа е извънредно значимо час по-скоро да се сформира устойчиво държавно управление, което да стартира да взема решение съответните проблеми. На фона на помията, която се излива всекидневно и подправените вести, които се тиражират, не ви призовавам да извършите осведомен, а рационален избор. Информиран избор е извънредно мъчно да се вземе “, изясни Шуманов.

Подчерта, че в листата са потвърдили се експерти и виновни хора, които не се опасяват да вземат тежки, сложни и навременни решения.

„ ГЕРБ е единствената партия, която не прави разлика сред хората. За нас няма небогати и богати, няма висшисти и с главно обучение, мюсюлмани и християни - всички са скъпи. Подхождаме с почитание към всеки човек, към всеки проблем, без значение от неговото естество. Отговорността, която ГЕРБ носи, е потвърдена. Убедена съм, че изборът на 14-ти ноември ще е за ГЕРБ-СДС “, акцентира доктор Нина Карова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР