ПП допуснаха много грешки, защото нямаха никакъв опит - точно

...
ПП допуснаха много грешки, защото нямаха никакъв опит - точно
Коментари Харесай

Бащата на Петков: Ако синът ми купуваше депутати, сега щеше да има правителство

ПП позволиха доста неточности, тъй като нямаха никакъв опит - тъкмо това, че нямаха никакъв опит, им беше и силата - това съобщи бащата на премиера в оставка Кирил Петков - Петко Петков, пред Нова ТВ.

„ Всички тези 30 години сме виждали единствено опитни политици. За първи път видяхме неопитни обаче естествени хора, които мислят за България. Синът ми скочи в политиката като в някаква избавителна акция за България и българския народ. Без обаче българският народ да му го е изискал.” - добави той.

Според Петко Петков, хората в този момент не могат да оценят сина му, по тази причина обстановката била толкоз спорна. Той показа, че не насочва упреци към Кирил Петков и се гордее с него.

„ Ако имам една фантазия сега - тя е да се събудя и той в никакъв случай да не е бил в политиката. Но това е просто утопична фантазия. Той се е хванал и аз ще бъда постоянно зад него.” - показа бащата на премиера в оставка.

По думите му за България сега е безусловно пагубно да има нови избори. Петко Петков беше безапелационен, че синът му не купува депутати: „ Той, в случай че купуваше, щеше да има държавно управление сега.”
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР