ПП-ДБ-СС оплетоха в мрежа от лъжи София и СОС. Вече

...
ПП-ДБ-СС оплетоха в мрежа от лъжи София и СОС. Вече
Коментари Харесай

Контрера, ВМРО: ПП-ДБ-СС оплетоха в мрежа от лъжи София и СОС

" ПП-ДБ-СС оплетоха в мрежа от неистини София и СОС. Вече е ясно, че изцяло умишлено блокират работата на общината. "

Такъв коментар направи в профила си във фейсбук общинският консултант в СОС и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера. Повод за острата реакция са поредицата от лъжи, които представителите на ПП-ДБ-СС изговориха последните дни във връзка обстановката в столичния парламент.

" Няколко обстоятелството. Това, че регионалният шеф е върнал едно решение не значи, че то е нелегално, незаконосъобразно. Само съдът се произнася по тези въпроси. Действията на Областния шеф са форма на административен надзор над решения на самостоятелен орган. Дали това е вярно като процедура - не мисля. Дали по своята същина вътрешен, учредителен акт на един орган предстои на сходни форми на надзор - не мисля ", изяснява в позицията си Контрера.

Председателят на групата на ПП-ДБ-СС Борис Бонев не спря да бълва лъжи по тематиката. Първо - предложенията за поименен състав на ПП-ДБ-СС са по листата, който той и Бойко Димитров (ДБ) дадоха на консултациите. Предполага се, че са питали хората, преди да го дадат. Второ - ПП-ДБ-СС в никакъв случай не са имали болшинство в непрекъснатите комисии. Лъжа е, че посредством нарастване на броя членове на комисиите им се е лишило болшинството. Евтина неистина, обосновава с обстоятелства обстановката в СОС общинарят от Вътрешна македонска революционна организация.

Карлос Контрера в детайли изброява и други условия към патовата обстановка в Столична община, провокирана от умишлените дейности на представители на ПП-ДБ-СС, а точно:

Трето - предложенията за увеличение на броя членове по комисии се одобри единомислещо на консултациите. Мисля, че за транспортна комисия даже ПП-ДБ-СС го предложиха.

Четвърто - отчетът съм си го писал аз на база на предложенията на ПП-ДБ-СС, ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Възраждане, Има Такъв Народ, Синя София и самостоятелния Иван Алексиев. Тези оферти се дадоха на консултациите. Докладът ми отразява резултатът от консултациите като поименен състав. Имам имейл от Борис Бонев за техните оферти.

Пето - само ПП-ДБ-СС не бяха подготвени, нищо че часове преди този момент в залата на СОС твърдяха, че са.

Шесто - отчетът ми беше импортиран към 18.00 ч., тъй като Председателят на СОС Цветомир Петров отхвърли да внесе негов отчет, нищо че беше подготвен и си го държеше в досието. Кой е саботьорът в този момент?

Зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация приключва позицията си с остри думи към сътрудниците си от ПП-ДБ-СС:

" Иначе откъм приказки го докарват по медиите, само че откъм резултат са кръгла нула, да не кажа 00. "

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР