ПП-ДБ предлагат дигитализиране на строителния процесДа се свали административната тежест

...
ПП-ДБ предлагат дигитализиране на строителния процесДа се свали административната тежест
Коментари Харесай

Вечерни новини: Строителството се дигитализира; Биткойн чупи рекорди

ПП-ДБ оферират дигитализиране на строителния развой
Да се смъкна административната тежест от строителите, като множеството стъпки, през които минават, бъдат цифровизирани. Това оферират народни представители от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ с промени в Закона за устройство на територията.
Биткойн продължава да чупи ценови върхове
Биткойн сложи нов връх в понеделник, като надвиши 71 000 $ за брой, предава Reuters. Най-популярната криптовалута не стопира да пораства, като последният подтик пристигна от решението на английския финансов регулатор да разреши търговията с цифровите активи.
Европа е изправена пред нова и надълбоко тревожна рецесия
Съединените американски щати усилват преднината си пред Европейския съюз във връзка с продуктивността, което провокира опасения, че Блокът е изправен пред криза на конкурентоспособността.
Трябва ли работещите от у дома да получават по-ниско възнаграждение?
Работещите от у дома са изправени пред заплахата да стартират да получават по-ниско заплащане от своите сътрудници в офиса. Причината за това е желанието на европейските компании да пестят разноски и да покачат продуктивността на заетите, демонстрира изследване, представено от Euronews.
Битката за IT гении в Европа се разгорещява в ритъма на AI
Напливът от започващи компании за изкуствен интелект (AI) разгорещява борбата за IT гении в Европа. И кара компании като Гугъл DeepMind да избират сред това да платят доста или да изгубят най-хубавите мозъци в района.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР