ПП-ДБ искат ГЕРБ-СДС да подпишат Механизъм за гарантиране Според депутата

...
ПП-ДБ искат ГЕРБ-СДС да подпишат Механизъм за гарантиране Според депутата
Коментари Харесай

Георг Георгиев: 7-те точки на ПП-ДБ не са сериозни

ПП-ДБ желаят ГЕРБ-СДС да подпишат Механизъм за гарантиране

Според депутата от ГЕРБ-СДС Георг Георгиев по-сериозно би звучало, в случай че това са 107 точки. " Защото, когато по един завоалиран метод вървиш към коалиция и търсиш такава, то нейните цели не могат да се изчерпат в едни лист, написан текст ", безапелационен е Георгиев.

Той напомни, когато Политическа партия в предишния парламент излязоха с декларация към минута и споделиха, че това е тактика за ръководство на страната.

" Нашата визия, събрана в 140 страници управническа стратегия, несъмнено не може да бъде поместена в 7 точки. Това даже не са изчерпателни точки, а 7 реда и единствено в 7 реда, в случай че си показват, че могат да се показа на страната излаз от излизане от рецесиите, това не е съществено ", сподели той.

Георгиев прикани да седнат на масата и да договарят, и когато ще се разяснява коалиция, то всъщност да е такава.

" В момента имаме квазиеднолично ръководство - в лицето на кабинета Денков ", сподели Георгиев.

" Няма по какъв начин да чакаме доста проницателност от политическа мощ, в която доайенът и най-опитният народен представител е Настимир Ананиев. " Продължаваме промяната " търсят ГЕРБ и знаят, че без нас не могат да създадат нищо ", сподели още той.

Потвърди обаче, че в случай че се приказва за коалиция, ГЕРБ ще упорстват за друго разположение в Министерски съвет.

Призова ПП-ДБ, в случай че желаят страната да бъде постоянна и да излязат от " злополуката през последните две години ", да сменят тона.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР