ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ГЕРБ-СДС. Съветвам ги

...
ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ГЕРБ-СДС. Съветвам ги
Коментари Харесай

Борисов приятелски към ПП-ДБ: Да отхвърлим ветото на президента утре

ПП-ДБ да не опитват с доверието на ГЕРБ-СДС. Съветвам ги най-приятелски. Нека да дойдат на следващия ден и  и да приемем още две точки. Това съобщи от Бургас водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, представен от БГНЕС и Нова телевизия.

Той акцентира, че на следващия ден с ПП-ДБ и Движение за права и свободи има прелестна опция да бъде отхвърлено ветото на Румен Радев.

" Кой е желал от? " , изрази неразбиране Борисов.

Той съобщи, че може на идващото съвещание на Народното събрание във вторник ГЕРБ да решат да не дойдат и тогава на ПП-ДБ ще им се постанова да отхвърлят ветото дружно с депутатите от " Възраждане " и Българска социалистическа партия.

По мотив решението на президента за новите енергийни вноски върху вноса и преноса на природен газ през България, водачът на ГЕРБ посочи, че с построяването на от неговото държавно управление България е получила опцията да печели големи пари.
 Политическа партия няма да отиде на съвещанието на Народно събрание на следващия ден
Политическа партия няма да отиде на съвещанието на Народно събрание на следващия ден

Темата за " Лукойл " се употребява за предизборна димка

" Ако ми кажете друго дружество - 100% държавна благосъстоятелност, което носи на българския народ три милиарда лв. чист доход - всеки, който го е построил, може да се похвали с него ", акцентира Борисов и добави, че приветства дейностите на държавното управление.

По негови думи " Балкански поток " е инструмент на българския народ освен да печели, а да въздейства върху геополитическите събития на Балканите.

Борисов уточни, че за Плана за възобновяване и резистентност е значимо да бъде отхвърлено ветото на президента.

Той напомни и че преди дни се е схванал с премиера Николай Денков, с Кирил Петков, с Атанас Атанасов, че би трябвало да се направи корекция в Закона за митниците, с цел да събират таксите, и да да бъде дадена опция хранилищата, които в този момент са монопол на " Лукойл ", да се употребяват от другите продавачи на горива в България.
 Заседанието на Народно събрание в петък под въпрос, Българска социалистическа партия също бойкотират
Заседанието на Народно събрание в петък под въпрос, Българска социалистическа партия също бойкотират

Властови субекти са пробвали да убедят депутати от Българска социалистическа партия да участват, разгласи Корнелия Нинова

" Към момента работи дерогация, а извън бензинът коства 3,3 лв.. Защо при евтиния уралски петрол, не престават от нашите джобове да изтичат толкоз пари към тази компания? ", запита водачът на ГЕРБ.

Той увери, че се отнася с огромно почитание към работещите в рафинерията " Нефтохим ", благосъстоятелност на " Лукойл ". Предприятието обаче трябвало

Припомняме, за на следващия ден е за ветото на президента върху измененията в Закона за енергетиката. То бе свикано по волята на ГЕРБ и Движение за права и свободи, а от втората по бройка мощ в Народното събрание - ПП/ДБ, бяха безапелационни, че.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР