ПП Български възход представи днес своя кандидат за кмет на

...
ПП Български възход представи днес своя кандидат за кмет на
Коментари Харесай

Стефан Янев представи кандидата за кмет на Варна на Български възход

ПП " Български напредък " показа през днешния ден своя претендент за кмет на град Варна. На идните локални избори, партията ще бъде показана от адв. Петър Николов, заяви председателят на Политическа партия " Български напредък " ген. Стефан Янев.

Адв. Николов оцени възможностите си на изборите през октомври като доста положителни. " Не виждам сериозен претендент, в това число досегашния кмет. Говоря за човек, който би защитавал ползите на града. ", сподели Николов и посочи, че е приел да се кандидатира, откакто е получил доста огромна поддръжка от страна на жителите. Той посочи, че за него няма значение дали ще бъде и лидер на листата на Политическа партия " Български напредък ", защото присъединяване му в политиката не е самоцел.

Областният координатор на партията Деян Драганов разгласи, че сега " Български напредък " е в развой на договаряния за идните локални избори. " Вероятно ще имаме наш претендент за кмет в още 2 варненски общини " сподели Драганов, само че не посочи кои. Това, което се знае досега е, че Политическа партия " Български напредък " ще има своя листа в 9 общини в област Варна.

" Партията следва да издигне претенденти за кмет в огромните регионални градове, в това число Пловдив, София и Бургас. " заяви още ген. Янев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР