ПП АБВ проведе заседание на Националния си съвет. Събитието се

...
ПП АБВ проведе заседание на Националния си съвет. Събитието се
Коментари Харесай

АБВ постигна съгласие по подкрепа за подписване на коалиционно политическо споразумение

Политическа партия АБВ организира съвещание на Националния си съвет. Събитието се състоя онлайн с присъединяване на регионалните ръководители на партията и участниците в договарянията за сформиране на държавно управление – Владимир Маринов, Антон Коджабашев и проф. Любомир Халачев. Те осведомиха актива на АБВ за работата на групите по селско стопанство, просвета и спорт – за атмосферата по време на този развой, вероятностите и упованията.

По време на форума Политическа партия АБВ реализира единодушие по поддръжка за сключване на съдружно политическо съглашение сред КП „ Българска социалистическа партия за България “, Политическа партия „ Продължаваме промяната “ и останалите участници в договарянията.
Румен Петков: Коронавирус пандемията докара до отравяне на атмосферата в обществото и растеж на домашното принуждение и самоубийствата
Събитията към Коронавирус пандемията доведоха до отравяне на атмосферата в обществото и това ще продължи доста след края на пандемията, зая...

Националният съвет още един път удостовери решимостта Политическа партия АБВ да способства с всичките си благоприятни условия за образуване на ръководещо болшинство и държавно управление и разпореди на ръководителя на партията Румен Петков, Владимир Маринов, Антон Коджабашев и проф. Любомир Халачев да потърсят среща с управлението на парламентарната група на КП „ Българска социалистическа партия за България “, в която още един път да се обсъдят съответно параметри на общата им работа и да бъде показано разбирането на АБВ за целите в едно такова политическо съдружно съглашение и експертизата, с която партията може да бъде потребна в Народното събрание и изпълнителната власт.

Председателят на партията Румен Петков изрече признателност на Владимир Маринов, Антон Коджабашев, ген. Михо Михов и проф. Любомир Халачев за присъединяване им в диалозите и приноса им към образуването на бъдещи политики, както и към доцент Георги Кючуков за предоставената от него експертиза на ръководителя на предизборния щаб на „ Българска социалистическа партия за България “ Кристиян Вигенин за диалозите по външната политика на страната.

Политическа партия АБВ възнамерява присъствено съвещание на Националния си съвет тази събота в централата на партията на ул. „ Врабча “ 23 в столицата.

 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР