Познавалите германеца Алойс Ирлмайер, която живял през първата половина на

...
Познавалите германеца Алойс Ирлмайер, която живял през първата половина на
Коментари Харесай

Германски ясновидец: Третата световна е неизбежна, ще започне от Балканите!

Познавалите германеца Алойс Ирлмайер, която живял през първата половина на 20 век настояват, че е измежду най-силните ясновидци, живяли в миналото,пише Тоска.мк. Той е оказал помощ на доста хора да открият околните си, изгубени през Втората международна война. Бил упрекнат за " вещерство ", само че съдията го освободил, когато Ирлмайер тъкмо описал какво правела брачната половинка му същия ден и по какъв начин била облечена.


Според неговите предсказания, Третата международна война е неизбежна и ще се води в Средиземноморието и Близкия изток. Той счита също по този начин, че всичко ще стартира след ликвидиране на Балканите.

" Всички ще приказват за мир. Изведнъж обаче ще стартира война и тя ще бъде доста жестока. Искрата ще бъде запалена на Балканите. Виждам по какъв начин един огромен мъж пада, край него лежи кървясъл нож. Двама души ще убият трети, който е доста авторитетен. Те ще са наемници, ще им е платено от други хора да го създадат. Единият палач е невисок, другият малко по-висок, със светла коса.

Това ще се случи на Балканите. Отмъщението ще пристигна бързо оттатък Голямата вода. Миждувременно жълтата змия ще извърши инвазия на Аляска и Канада по едно и също време, само че няма да стигне надалеч. Когато златният град бъде погубен, войната ще стартира. "
" Годината преди войната ще бъде доста плодовита и богата. Войната ще пристигна без предизвестие, за една нощ, " твърди Ирлмайер.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР