Познати и непознати, близки и далечни хора с Големи сърца.

...
Познати и непознати, близки и далечни хора с Големи сърца.
Коментари Харесай

Дария от болничната стая трогна всички дарители: Вие сте зад мен като голяма стена, няма да спра да се боря


" Познати и непознати, близки и далечни хора с Големи сърца. Всички вие, застанали като стена зад мен. Една огромна и здрава стена, даваща ми опората и сигурността. Даваща ми силата, вярата и увереността да продължа. Да продължа да се боря за моята глътка въздух, допустима единствено и само поради вас и вашата поддръжка.

Аз съм единствено на 17 години. Но за дребното време на тази земя съумях да науча доста и тежки уроци. Научих се на самообладание, научих се и да бъда мощна. Но най-важният урок, който съумях да науча е урока по ЧОВЕЧНОСТ. Единственото ми предпочитание сега е да мога да вдишвам и пребивавам обикновено като всички вас, с цел да мога да оказвам помощ. Така, както вие ми помагате сега във моята борба. За това ще продължа да се боря.

И колкото и време да отнеме, знам че ще съумея. ЗАЩОТО ИМАМ ВСИЧКИ Върховен административен съд. Имам и фамилията си. Майка ми, която не се умори да е непрекъснато до мен и да изтърпява всичко наедно с мен. Баща ми, който прави и невъзможното допустимо, с цел да съм добре. Малкото ми братче, което не се оплаква от неналичието на мама и баща, тъй като те би трябвало да са до мен.

Заради всички вас и поради мен самата, ще продължа да имам вяра и да се боря. ЗАЩОТО всичко, което не ни убива ни прави по-силни.

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на вас, благи хора.

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ и на моето семейство.

Прекланям се пред вас за всичката тази доброта, събрана в сърцата ви.

Поздрав на всички вас!!! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР