Познахте ли тази жена от ареста на Десислава Иванчева? Тя

...
Познахте ли тази жена от ареста на Десислава Иванчева? Тя
Коментари Харесай

Кой запушва устата на кметицата на Младост?

Познахте ли тази жена от ареста на Десислава Иванчева? Тя взриви интернет - мрежата по няколко аргументи. Първата е, че брутално запуши устата на кметицата на регион „ Младост”, до момента в който се опитваше да изясни на публицистите, че е лишена от адвокатска отбрана.

Това разяснява уеб сайтът „ Фрог нюз “.

Юристи с опит са безапелационни, че това е безусловно неприемливо държание. Необяснимо остана за публиката, на която се предложи невиждано шоу пред Спортната палата, за какво дамата с блестящо червен лак е с маска, наподобяваща бурка. Ако е поради анонимността, то на гърдите й ясно се вижда баджа с имената й.

Коментарите за мистериозната жена са повече от показателни: „ Подготвям си документите да мигрирам на някъде....тука се не трае:)”,”Маскин бал'' със бутафорна постановка на тъпи поръчкови ''режисьори!”,”Сещам се за една сцена от кино лентата "Бялото слънце на пустинята. Когато солдатът влезе при дамите от харема, всички си подвигнаха полите да скрият лицата си, тъй като не бяха забулени. Лицата скриха, само че от кръста надолу всичко беше на показ”.

Експерти предсказват сериозна и шеметна професионална кариера на въпросната служителка поради всеотдайността, показала по време на акцията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР