Позицията на Оле Гунар Солскяер като мениджър на Манчестър Юнайтед

...
Позицията на Оле Гунар Солскяер като мениджър на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

След срамното поражение от Ливърпул: Ето кои са треньорите, готови да сменят Солскяер на Олд Трафорд

Позицията на Оле Гунар Солскяер като управител на Манчестър Юнайтед е под все по-голяма опасност от всеки път, след извънредно тежкото проваляне с 0:5 вкъщи от в неделя. Съвсем до неотдавна медиите в Англия пишеха, че норвежецът има цялостното доверие на притежателите на клуба и промяната му въобще не се разисква.

След срамното проваляне " Мирър " разкрива, че Антонио Конте е подготвен да стане идващият управител на Юнайтед, откакто направи Интер първенец на Италия, само че напусна " нерадзурите " поради финансовите проблеми в отбора.

Италианецът, който завоюва Висшата лига през сезон 2016/2017 с Челси, е " заинтригуван да наследи " Солскяер, в случай че норвежецът се раздели с клуба от Манчестър. Единственото условие на Конте е Юнайтед да " показва предпочитание да завоюва Шампионската лига ".
свързани новини2460на 23.10.2021
Конте обаче не е единственият претендент за поста на " Олд Трафорд ". Бившият ментор на Реал Мадрид Зинедин Зидан също е свързван с работата в Манчестър Юнайтед.

" Марка " оповестява, че французинът е много издирван из цяла Европа, като интерес към него има от страна на Ман Юнайтед, Нюкасъл, Пари Сен Жермен и френския народен тим.

Зидан се преглежда като " една от желаните варианти ", в случай че Оле Гунар Солскяер бъде уволнен. 49-годишният французин е без работа в продължение на пет месеца, откогато напусна испанският вицешампион след края на предишния сезон, припомня " Гонг ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР