Позабравен политик привлече вниманието върху себе с това, което каза.Почетният

...
Позабравен политик привлече вниманието върху себе с това, което каза.Почетният
Коментари Харесай

Каракачанов: Този модел на управление няма да доведе България до нищо добро

Позабравен политик притегли вниманието върху себе с това, което сподели.

Почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов заяви в ефира на Би Ти Ви, че ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС са в коалиция, колкото и те да не го назовават по този начин. 

" Това е един непоследователен модел, който няма да докара България до нищо положително. Това е едно болшинство, което би трябвало да реши едни проблеми свързани с локалните избори, тъй като тези избори са значими за партиите в тази коалиция. Те ще държат Министерство на вътрешните работи, ще държат и другите структури, които би трябвало да подсигуряват честността на изборите. Ще упражнят този надзор, с цел да наслагат свои хора за кметове и общински съветници ", съобщи той.

По думите му ръководещите били комфортни и на външнополитически фактори поради войната в Украйна. „ Когато тази война свърши, те ще станат непотребни. Тази коалиция по ползи ще завърши, това време няма да е доста надалеч. Това ще е времето, когато ще се прави идващия бюджет “, сподели Каракачанов.

Той разяснява и връзките ни със Северна Македония.

„ Това е обединението, която още в предишния парламент направи националното изменничество. Клякането пред по този начин наречения проект „ Макрон “ е национално изменничество. Видяхме последствията. Когато се съгласиш с жесток комшия, който не почита историята и жителите си с българско съзнание, когато клекнеш и се съгласиш на взаимни отстъпки - продължаваш да правиш взаимни отстъпки. Нито една европейска страна не би направила подобен компромис с националния си интерес “, безапелационен бе Каракачанов, пише standartnews.com.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР