Появиха се първи снимки на семейството от Нови Искър, което

...
Появиха се първи снимки на семейството от Нови Искър, което
Коментари Харесай

Появиха се снимки на зверски убитото семейство в Нови Искър

Появиха се първи фотоси на фамилията от Нови Искър, което по-рано през днешния ден бе изклано от сина им – Георги Ранов. Припомняме, че 25-годишният юноша посече с секира майка си, татко си, баба си и по-малкия си брат в фамилната им къща в града.

Сигнал за четирите натрупа бил подаден от военни от поделението в Костенец, които отишли да потърсят сътрудника си Иван Ранов в дома му. Вратата им отворил точно килърът Георги, който изрекъл нещо много необичайно пред военните. Те обаче не му повярвали и влезнали в къщата, където заварили труповете на околните му.

От фейсбук профила на майка му обаче изплуват още злокобни детайлности за положението на сина й Георги и протичащото се в фамилията й, написа Блиц.

През 2017 година Ирена Ранова е споделила фотография на фамилията си във Facebook с думите: " Мисълта ми е в моите деца, тъй като всеки ден пострадвам за тях. Животът ми е низ от страдалчество към този момент 26 година Минавам по пътя на пъкъла ден след ден, само че няма мощ, която да ме спре. Ще се боря до момента в който мога. "

Според неин пост във фейсбук синът й Георги е имал потребност от шест хиляди лв. за лекува от туберколоза. Заболяването е било в финален етап. Освен от туберколоза четворният палач е страдал още от психологично заболяване, травматична епилепсия, алергичен артрит, себореен дерматит и други.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР