Появиха се още разкрития около зверското престъпление в Казанлък. Припомняме,

...
Появиха се още разкрития около зверското престъпление в Казанлък. Припомняме,
Коментари Харесай

Нови разкрития около зверското престъпление в Казанлък

Появиха се още разкрития към зверското закононарушение в Казанлък. Припомняме, че към 2 часа през нощта през днешния ден на телефон 112 в града е подаден сигнал от съседи на ап. В бл. 15 от жк. " Източен " за странни шумове. При идване на място униформените открили, че зад двете заключени порти се чува писък на куче. След разтрошаване на вратите, вътре са открити към момента топлите тела на притежателя на гарсониерата – 44-годишния Жельо и 36-годишния наемател Николай. 

По телата имало голям брой рани от хладно оръжие. В стаята са открити голям брой бутилки алкохол. Лицето на единия от мъжете е било нахапано и обезобразено. Предполага се, че това е сторено от расовия псе на притежателя, куче от породата дого аржентино. Рано през днешния ден кучето бе изведено от жилището. Според съседите Жельо и Николай през вчерашния ден късно след обяд поръчали на такси да им занесе огромно количество бира и пица. По-късно през нощта последвала нова поръчка, само че таксиметровият водач отказал. В стаята е открит мобилен телефон, от който малко преди среднощ е изработен опит да се набере телефон 112, който останал несполучлив.

" Двамата мъже не са престъпно проявени ", заяви началникът на ВПУ Казанлък Христо Петров, представен от в. Монитор. Предполага се, че става дума за зародил разгулен скандал. Собственикът имал дребна строителна компания, той работел като шпакловчик. Наемателят се занимавал със отглеждане на животни. Извършват се спомагателни огледи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР