Появи се втори кандидат за съвместна работа с новака в

...
Появи се втори кандидат за съвместна работа с новака в
Коментари Харесай

Англичани искат да помагат на Хебър

Появи се втори претендент за взаимна работа с новака в елита Хебър (Пазарджик). Английска компания е внесла в общината публично писмо за капиталови планове, заяви Българска телеграфна агенция. " Нашето предложение се отнася за цялата конструкция на клуба - мъжки тим, школа, както и усъвършенствания по стадиона. Знаем, че има и друго предложение от италиански вложители, което главно е фокусирано върху първия тим. Очакваме клубната администрация и общинското управление в лицето на кмета да избере с кого да работи ", разясни човек, който е част от структурата.
Английският консорциум се финансира от фонд от Дубай и японски ефирен магнат. Ако вземат участие в Хебър, то това нямало да бъде първият им футболен план. Те са ангажирани и с други начинания, а икономическите им ползи се простират в Южна Америка, Канада, Япония и Дубай, а с изключение на с медии, са свързани и със строителство, както и с възстановителна активност.
От компанията афишират, че концепцията им не е да стават еднолични притежатели, а да работят взаимно с Община Пазарджик, с цел да бъде предпазен и публичният интерес. Връзката е направена от пазарджиклия, който има директни връзки с Консорциума. Той е обяснил на англичаните обстановката в Хебър и потребността от свежо финансиране. След бърза инспекция на обстоятелствата, решението било да се изпрати писмо до Община Пазарджик за проявен интерес към футболния клуб.
Хебър се завърна в елита след 21 години.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР