Повярвали в светлото бъдеще на криптовалутите, производителите на компютърни компоненти

...
Повярвали в светлото бъдеще на криптовалутите, производителите на компютърни компоненти
Коментари Харесай

ASRock X370 Pro BTC+: дънна платка с осем PCI-E x16 слота

Повярвали в светлото бъдеще на криптовалутите, производителите на компютърни съставни елементи не престават да оферират нови артикули за рандеман на цифрова валута. Един от тях е ASRock, който анонсира началото на продажбите на дъното X370 Pro BTC+, на което могат да бъдат сложени осем PCI Express x16 разширителни карти.

ASRock X370 Pro BTC+ е съвместима с всички процесори с AMD AM4 сокет и се базира на чипсета X370. ВЪрху печатната платка с габаритни размери 510 х 223 мм тайванските експерти са събрали един слот за DIMM DDR4 оперативна памет, 12-фазна система за зареждане на процесорното гнездо, осем PCI Express 3.0 x16 слота и шест USB врата.Възможно е слагането на до 16 GB оперативна памет.



Най-горният PCI-E 3.0 x16
слот работи в режим х4, а останалите разполагат единствено с по една PCI-E 3.0 линия. Това на процедура няма никакво значение при добива на криптовалута. За дисковете е очакван SATA III порт и М.2 конектор за бързи флаш дискове. Налични са цели три 24-пинови ATX конектора и шест Molex-а, които зареждат разширителните слотове.

На задния панел са сложени два USB 2.0 врата, два USB 3.1 врата, PS/2 гнездо, RJ-45, HDMI и D-Sub видеоизходи.



В анонса, цената на дънната платка ASRock X370 Pro BTC+ не е оповестена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР